​Om os

Kvalitetsmaler ApS udfører mange former for arbejde både for privat og erhverv. Vi sætter kunden i centrum og overholder alle aftaler. Du kan derfor trygt stole på, at vi udfører opgaven til tiden med høj kvalitet og fleksibilitet for øje.

Kvalitetsmaler ApS udfører alt inden for udvendig pleje og vedligeholdelse. Vi udfører malerarbejde, murearbejde og tømrerarbejde.

​Privat og erhverv

Kvalitetsmaler ApS har i mange år været en foretrukken samarbejdspartner for mange private og erhvervskunder. Vi har erfaringen, fleksibiliteten og effektiviteten til at skabe de mest attraktive og velfungerende omgivelser både for dig og din virksomhed.

Kontakt os

Er du i tvivl, om vi kan varetage din specifikke opgave, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for nærmere information. Vi kommer også gerne ud og ser på opgaven og giver et uforpligtende tilbud – naturligvis ganske gratis.

Kontakt os i dag for forespørgsler om dit projekt og få et gratis tilbud

​Har du brug for en dygtig og professionel tømrer, murer eller maler? ​

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular. 

Kan vi ikke selv udføre arbejdet – arbejder vi sammen med andre dygtige håndværkere. Vi glæder os til at hjælpe dig.​

Svartid op til 2 dage.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Vi udfører malerarbejde, murearbejde og tømrerarbejde. Kan vi ikke selv udføre arbejdet – arbejder vi sammen med andre dygtige håndværkere. Vi kommer i hele Midtjylland.